Retrica Pro v2.11.3 Türkçe Full Apk İndir

Retrica Pro v2.11.3 Türkçe Full Apk İndir
Retrica Pro v2.11.3
Retrica fotoğrafınıza farklı filtreler eklemenize izin veren, Instagram gibi bir fotoğraf uygulamasıdır. Ancak Instagramın aksine Retrica size bu filtreleri gerçek zamanda eklemenize izin verir böylece bir fotoğrafı çekmeden nasıl olduğunu görebilirsiniz.

Retrica toplamda seksenden fazla 'vintage' dokunuşu olan farklı filtre içerir. Filtreler sepya, siyah beyaz, yumuşak vb. tonlarda olabilir. Her farklı tattan ve neredeyse her renkten filtre mevcuttur.

Bununla birlikte normal fotoğraflar çekerek Retricada bunları kolajlayabilirsiniz. Eğlenceli ve orjinal bir kompozisyon yaratmak için tek bir fotoğraf ya da ardarda dokuz snapshot çekebilirsiniz.

Retrica aynı zamanda size tripod kullanarak fotoğraf çekmeye izin veren yapay gölgeleme(Instagramdaki gibi) veya zamanlayıcı gibi farklı seçenekleri de içerir.

Retrica mükemmel bir fotoğraf uygulamasıdır. İOS'taki başarısından sonra kategorisindeki ana referans noktalarından biri olan uygulama şimdi de Android'de ve size çok güzel ve tamamen ücretsiz özellikler sunuyor.


retrica pro full apk, retrica pro full 2.11.3 apk, retrica pro full indir, retrica pro full full apk, retrica pro full android, retrica pro, retrica pro full 2.11.3 full apk, retrica pro full 2.11.3 apk download, retrica pro full 2.11.3 apk indir, retrica pro full 2.11.3 apk full, retrica pro full 2.11.3 apk ful, retrica pro full 2.11.3 hack, retrica pro full 2.11.3 premium, retrica pro full 2.11.3 full sürüm, retrica pro full 2.11.3 android full, retrica pro full 2.11.3 android download, retrica pro full apk indir, retrica pro full apk download, retrica pro full full sürüm, retrica pro full android full, retrica pro full android download, retrica pro full apk full, retrica pro full android indir, retrica pro full apk, retrica pro full apk, retrica pro full full apk, retrica pro full 2.11.3 apk, retrica pro full 2.11.3 apk indir, retrica pro full 2.11.3 apk download
görüntü

bilgi
adı
Retrica Pro
sürümü
2.11.3
boyut 35M
dil Türkçe
indirme linkleri
Kurulum:
1. Apk dosyasını indirin ve kurun.


Pro Sürümde Neler Var?
-Tüm efektler açık

This article categorized UYGULAMA with title Retrica Pro v2.11.3 Türkçe Full Apk İndir. You can bookmark this page with a URL http://apkappsbox.blogspot.com/2016/02/retrica-pro-v2113-turkce-full-apk-indir.html. Thank you!
Ditulis oleh: autocarsmotors - Thursday 25 February 2016

There are currently no comments for "Retrica Pro v2.11.3 Türkçe Full Apk İndir"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...