Alien Shooter v1.1.2 Full Apk + SD Mod Sınırsız Altın Hileli İndir

Alien Shooter v1.1.2 Full Apk + SD Mod Sınırsız Altın Hileli İndir
Alien Shooter v1.1.2
Alien Shooter klasik bir bilgisayar oyunu olan Alien Shooter'ın Android cihazlar için elden geçirilmiş halidir.
Oyunun modlu sürümü aşağıda mevcut. Oyunun play storeda hem ücretsiz hem ücretli sürümü bulunmakta.
Alien Shooter bolca aksiyon sunan yapısıyla oldukça eğlenceli bir oynanış vaad etmekte. Shooter türündeki oyunda kahramanımızı izometrik açıdan kontrol ediyoruz ve üzerimize dört bir yandan saldıran uzaylılara karşı kendimizi koruyarak görevleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Oyunda aynı anda yüzlerce uzaylı ile savaşabiliyoruz ve öldürdüğümüz uzaylıların cesetleri ekranda kaybolmuyor. Kahramanımız farklı özelliklere sahip heyecan verici silahları kullanabiliyor ve oyunda ilerledikçe yeni silahları satın alabiliyor. Ancak oyunu modladığımız için ilerlemeye gerek kalmadan tüm silahları alabilirsiniz.

Alien Shooter, aksiyon arıyorsanız size hitap edebilecek bir oyun. Kolay bir şekilde oynabilen oyun kontrol için otomatik hedef alma gibi kullanışlı seçenekleri de oyun severlere sunuyor. Oyunun hikaye modunda oyunun senaryosunu keşfedebilirsiniz veya hayatta kalma modunda üzerinize akın akın gelen uzaylılara karşı en uzun ne kadar hayatta kalacağınızı test edebilirsiniz.

android oyun, android oyun indir, alien shooter full hile apk, alien shooter full para hile apk, alien shooter full altın hile apk, alien shooter full mod apk, alien shooter full 1.1.2 mod apk, alien shooter full hack, alien shooter full para hile, alien shooter full altın hile, alien shooter full 1.1.2 apk hile, alien shooter full 1.1.2 apk mod, alien shooter full 1.1.2 hack apk, alien shooter full 1.1.2 para hile indir, alien shooter full 1.1.2 altın hile indir, alien shooter full 1.1.2 android hile, alien shooter full 1.1.2 apk hack, alien shooter full 1.1.2 hile indir, alien shooter full 1.1.2 sınırsız para, alien shooter full 1.1.2 sınırsız altın, alien shooter full apk hack, alien shooter full apk hile, alien shooter full elmas hile
görüntü

Alien Shooter v1.1.2 Full Apk + SD Mod Sınırsız Altın Hileli İndir
bilgi
adı
Alien Shooter
sürümü
1.1.2
boyut 60M
dil İngilizce
indirme linkleri
Kurulum:
1. Apk ve OBB dosyasını indirin

2. OBB dosyasını zipten çıkarın "com.sigmateam.alienshootermobile" ve SD/Android/obb klasörünün içine atın
3. Oyunu çalıştırın.


Ne Hilesi Var?
- Sınırsız Altın
- Sınırsız Cephane
This article categorized OYUN with title Alien Shooter v1.1.2 Full Apk + SD Mod Sınırsız Altın Hileli İndir. You can bookmark this page with a URL http://apkappsbox.blogspot.com/2016/01/alien-shooter-v112-full-apk-sd-mod.html. Thank you!
Ditulis oleh: autocarsmotors - Tuesday 5 January 2016

There are currently no comments for "Alien Shooter v1.1.2 Full Apk + SD Mod Sınırsız Altın Hileli İndir"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...